Over de functie
Hey sous! Klaar voor de volgende stap? Word souschef bij Bistro Heerlijk. In deze rol ben jij bij afwezigheid van de chef de baas in de keuken, zorg jij dat de bestelling klopt en weet jij een menu samen te stellen en te calculeren. Vallen jouw ingrediënten in de smaak? Wij helpen je graag om nóg verder te groeien!
Jouw profiel
In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de keuken. Je krijgt volledig de vrije hand in de keuken. Ruimte voor jouw creativiteit is zeker gegarandeerd. Trends op foodgebied (die jij natuurlijk actief volgt) kan je ook toepassen in deze keuken, want we juichen vernieuwing en innovatie alleen maar toe. Je bouwt echt mee aan het neerzetten van het concept en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken verlaat.
Samen met jouw collega’s vorm je echt een team. Je geeft leiding aan de keukenbrigade, verzorgt een stuk administratie, doet de inkoop en je maakt de roosters. Zowel op culinair als organisatorisch gebied ben jij die onmisbare schakel in de keuken. Je deelt jouw liefde voor koken met het team en stimuleert hen om ook creatief te zijn. Ook breng je overzicht en rust in de keuken.
- Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in restaurants.
- Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
- Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
- Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
- Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
- Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw ‘persoonlijke touch’).
- Professionele en servicegerichte houding met oog voor kwaliteit.
Ons aanbod
- Een uitdagende functie binnen een prachtig hoogstaand restaurant op een mooie locatie.
- Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.
Informatie
Bistro Heerlijk is gevestigd in het centrum van Haren recht tegenover de prachtige oude dorpskerk. Het restaurant wordt gerund door het koppel Willem Riemens en Daphne de Haan en hun team! Maandag tot en met zaterdag gaan ze om 10 uur open, vanaf woensdag serveren ze er vanaf 18 uur diner.
Hey sous! Klaar voor de volgende stap? Word souschef bij Bistro Heerlijk. In deze rol ben jij bij afwezigheid van de chef de baas in de keuken, zorg jij dat de bestelling klopt en weet jij een menu samen te stellen en te calculeren. Vallen jouw ingrediënten in de smaak? Wij helpen je graag om nóg verder te groeien!
In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de keuken. Je krijgt volledig de vrije hand in de keuken. Ruimte voor jouw creativiteit is zeker gegarandeerd. Trends op foodgebied (die jij natuurlijk actief volgt) kan je ook toepassen in deze keuken, want we juichen vernieuwing en innovatie alleen maar toe. Je bouwt echt mee aan het neerzetten van het concept en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken verlaat.
Samen met jouw collega’s vorm je echt een team. Je geeft leiding aan de keukenbrigade, verzorgt een stuk administratie, doet de inkoop en je maakt de roosters. Zowel op culinair als organisatorisch gebied ben jij die onmisbare schakel in de keuken. Je deelt jouw liefde voor koken met het team en stimuleert hen om ook creatief te zijn. Ook breng je overzicht en rust in de keuken.
- Je hebt een relevante afgeronde koksopleiding op mbo-niveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in restaurants.
- Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
- Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
- Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
- Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
- Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw ‘persoonlijke touch’).
- Professionele en servicegerichte houding met oog voor kwaliteit.
- Een uitdagende functie binnen een prachtig hoogstaand restaurant op een mooie locatie.
- Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.
Bistro Heerlijk is gevestigd in het centrum van Haren recht tegenover de prachtige oude dorpskerk. Het restaurant wordt gerund door het koppel Willem Riemens en Daphne de Haan en hun team! Maandag tot en met zaterdag gaan ze om 10 uur open, vanaf woensdag serveren ze er vanaf 18 uur diner.